Ρούλα <br>Μαυριοπούλου
 • Ρούλα <br>Μαυριοπούλου

  Ρούλα
  Μαυριοπούλου

  Γεννήθηκε στην Πάτρα
  1994
  Αποφοίτησε από την ανώτερη επαγγελματική σχολή καθηγητών χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου (Vaganova) όπου και πήρε το πτυχίο της από το Υπουργείο Πολιτισμού. Συμμετείχε: σε διεθνή σεμινάρια (Κλασσικό – Μοντέρνο – Χορογραφία – Ρεπερτόριο – Caracter) Varna international summer ballet academy, και το σεμινάριο του Dance festival Kalamatas
  Έχει παρακολουθήσει μάθηματα με τους Λεωνίδα Ντεπιάν,
  Γιάννη Μέτση, Χάρη Μανταφούνη, Kalina Bogoeva, Lisa Race, Ιρίνα Ακριώτη και πολλούς αλλούς.

 • roula (kitrini1)

  1995-2000
  Χορεύει στις ομάδες:
  • Στην Εθνική Λυρική Σκηνή (μπαλέτα – όπερες – musicals)
  • Στην ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη
  • Στην Seresta Dance Company της Χριστίνας Μπέσκου
  • Στην “Πρόσκαιρη Σύνθεση” της Ντορίνας Καλεθριανού
  Διδάσκει:Μουσικοκινητική Αγωγή στο Αρσάκειο Ψυχικού. Χορό σε ερασιτεχνικές σχολές της Αθήνας. Κλασσικό μπαλέτο και Σύγχρονο χορό στο Studio Seresta.
  Xορογραφεί για την ΕΤ1.
  Καλείται ως βοηθός χορογράφου της ομάδας σύγχρονου χορού του Χάρη Μανταφούνη.
  2000
  Ιδρύει την ομώνυμη σχολή χορού.

  2018
  Ιδρυτικό μέλος της Πανελληνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ).

Χορός

Ένας κόσμος γεμάτος μαγεία. Η τέχνη με το προνόμιο να μοιράζει κορυφαίες εμπειρίες. Εμπειρίες που βίωσα στα φώτα, στο άρωμα του θεάτρου. Προκλήσεις που δέχτηκα δίπλα σε διάσημους χορογράφους και κορυφαίους χορευτές. Κατά τη διάρκεια του χορευτικού μου ταξιδιού, ατένισα χιλιάδες εικόνες, κατέγραψα πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις και συνειδητοποίησα ότι ο χορός είναι η τέχνη, η οποία μέσα από την πειθαρχία και την επιμελή διδασκαλία προσφέρει ποιοτική εκγύμναση, καλλιέργεια και εξύψωση του πνεύματος. Στόχος μου είναι η μεταφορά των γνώσεων και των εμπειριών μου στα παιδιά σας, μέσα από το πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσουν σε ένα χώρο ιδιαίτερης αισθητικής. Αυτόν τον πλούτο φιλοδοξώ να προσφέρω στην πόλη μας. Πλούτος αίσθησης και γνώσης, παραδομένος μέσα στα χρόνια, για να υπηρετεί και να ικανοποιεί τις ανθρώπινες ανησυχίες. (Φωτογραφίες: Stefanos)